Hoppa till sidans innehåll

Välkommen hem Jesper Persson!

25 AUG 2017 20:52
Nu är det klart att Jesper Persson, förra säsongen i Modo Hockey och Borlänge HF, vänder hem till moderklubben Fagersta AIK. Hemsidan mötte under fredagseftermiddagen en inspirerad 24-åring i A-lagets omklädningsrum på Fagerliden.
  • Skapad: 25 AUG 2017 20:52

Nu är det äntligen klart att FAIK-fostrade forwarden Jesper Persson, 24 år, återvänder till moderklubben Fagersta AIK efter en drygt tvåårig sejour i Hockeyettan och Hockeyallsvenskan, där han hunnit representera Hudiksvalls HC, Örnsköldsvik HF, Modo Hockey, Sundsvall och Borlänge HF.

Alla som känner till Jespers kvaliteter på isen förstår nog att det är en riktig spetsvärvning detta handlar om. Kontraktet gäller över en säsong till att börja med. För Jesper är siktet inställt på att hjälpa laget i sitt hjärta att nå en plats i kvalserien till Hockeyettan - och når vi bara dit så kan vad som helst hända.

De två senaste säsongerna har varit händelserika och har innehållit både toppar och dalar. I en intervju med hemsidan berättar Jesper om tiden som gått sedan den senaste FAIK-sejouren, om sitt beslut att komma hem till moderklubben och återförenas med bästa vännerna Karl Hassel och Dennis Gustafsson, målsättningen inför den kommande säsongen m.m. 

Läs intervjun med Jesper som kommer upp på hemsidan inom kort!

Skribent: Matte Erixon
Epost: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

Köp FAIK Team-kläder:

Intersport


Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2019-2020:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link