Hoppa till sidans innehåll

Några ord med Jakob Karlsson #14

08 OKT 2019 14:23
Hemsidan fick några ord med Jakob Karlsson #14 inför kvällens drabbning. Jakob, som gjorde det matchvinnande målet i fredagens seriepremiär, vill se ett högre tempo ikväll och att laget följer game planen fullt ut. Läs intervjun här nedan!
  • Skapad: 08 OKT 2019 14:23

KVÄLLENS LAGUPPSTÄLLNING 
(klicka på bilden för större format)

Kvällens laguppställningHemsidan fick några ord med Jakob Karlsson #14
inför kvällens drabbning. Jakob, som gjorde det matchvinnande målet i fredagens seriepremiär, vill se ett högre tempo ikväll och att laget följer game planen fullt ut. Läs intervjun här nedan!  


Tjena Jakob! Du fick sätta det matchvinnande målet i fredags borta mot Hofors med bara drygt fyra minuter kvar av matchen. Det blev en oväntat jämn och målsnål premiärmatch men det var skönt att vi kunde knipa alla tre poängen.


Hur skulle du beskriva fredagens match?
- Tjena! Jag skulle nog säga att det var en match som Hofors får lite dit dom vill. De drar ner tempot och kan ligga och vänta på sina kontringar. Samtidigt fick vi inte riktigt till de långa anfallen eller det tempo vi vill spela i. Men det satt ändå riktigt skönt med tre poäng till slut!


I kväll väntar alltså Falu IF på bortaplan, vad vet du om dem?
- Jag vet faktiskt inte så mycket om årets upplaga av Falun. Jag har hört att de har några skickliga lirare och att de också vill spela på kontringar och snabba omställningar. 


Många FAIK:are minns nog bortamatchen mot Falun för ganska precis ett år sedan (30 oktober 2018) då vi vann med 8-4 efter otroliga fem mål och två assist från din klubba (!).

Med den matchen i minnet så kommer nog Falu-spelarna försöka hålla ett extra öga på dig ikväll. Vad tror du, får vi se en ny målfest ikväll eller hur blir matchbilden om du får spekulera lite?

Haha, vi får hoppas på många mål för oss i alla fall! Efter en lite sämre första match så får vi hoppas att det lossnar med målskyttet idag. Jag örsöker alltid bidra så mycket jag kan i offensiven och hoppas kunna göra det även ikväll.

- Matchbilden är svår att spekulera i men om vi följer vår gameplan fullt ut och spelar ut på riktigt så har vi en bra chans att ta med tre pinnar hem till Fagersta. 


Du spelar i förstakedjan ikväll igen tillsammans med Professor Hassel och Nik (Unuk). Hur har ert samarbete fungerat hittills tycker du?
- Jo, men det har funkat bra! Det är detaljer i spelet som inte alltid varit helt klockrent men det är fortfarande tidigt på säsongen och min känsla är att det kommer mer och mer. Så det är bara en tidsfråga innan trillar in lite fler puckar för oss. 


Hur lyder segerreceptet ikväll?
- Segerreceptet kommer bli att vi som sagt följer vår game-plan till 100 procent, och att vi går ut och spelar vårt spel och inte faller in i deras tempo!


Tack för att du ställde upp och svarade på några frågor! 
- Tack själv! Det är självklart! Ställer alltid upp!
KVÄLLENS LAGUPPSTÄLLNING 

Kvällens laguppställning presenteras av Sibylla Fagersta och Fagersta Brukshotell (O'Learys, blivande Bruks Bistro). Båda företagen är trogna sponsorer och starka samarbetspartners till Fagersta AIK och kliver denna säsong in med fina förmåner till alla våra medlemmar och säsongskortsinnehavare:

Sibylla Fagersta:
 Alla medlemmar och säsongskortsinnehavare i Fagersta AIK erhåller 10% rabatt på all mat och dryck under hela säsongen vid uppvisande av medlems-/säsongskortet i kassan. 

Fagersta Brukshotell: Alla medlemmar och säsongskortsinnehavare i Fagersta AIK erhåller 15% rabatt på all mat och alkoholfri dryck på O'Learys (som byter namn till 'Bruks Bistro' efter årsskiftet) vid uppvisande av medlems-/säsongskortet i kassan. Dessutom betalar man endast 85:- för lunchen (ordinarie pris 99:- / person) på Brukshotellet. 
 
* Erbjudandena gäller endast ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabattkuponger eller dyl.

Har ni inte köpt era säsongskort än? Ingen fara! 
Ni har fortfarande drygt en vecka på er så passa på (länken): https://www.faik-hockey.se/foreningen/biljettersasongskort/

Skribent: Matte Erixon
Epost: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

KAMPANJ UNDER MAJ 2020
Miljonlotteriet

Köp FAIK Team-kläder:

Intersport


Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2019-2020:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link