Hoppa till sidans innehåll

Hemsidan möter Jakob Karlsson

22 SEP 2019 20:35
Hemsidan fick ett litet snack med Jakob Karlsson och passade på att ställa några frågor om återkomsten till Fagersta AIK. Håll tillgodo!
  • Uppdaterad: 22 SEP 2019 20:35

Hemsidan ställde några frågor till Jakob Karlsson inför matchen mot IFK Hallsberg i onsdags och inför återkomsten i Fagersta AIK. Här kommer intervjun, några dagar försenad, men bättre sent än aldrig heter det väl.

Tjena! Hur är läget med Jakob Karlsson idag?

- Tjena! Jo, men det är bara bra med mig idag! 


Efter en stark säsongsinledning och en finfin poängskörd så valde du överraskande i vintras att bryta ditt kontrakt mitt under pågående säsong. Det är nog många som har funderat kring vad som låg bakom. Är det något du vill berätta något om? 
- Jag mådde helt enkelt inte så bra mentalt och kände inte att jag hade någon glädje att spela hockey. Det blev olyckligt så som det blev men det kändes som rätt beslut där och då. 


Okej, tack för att du berättar. Det är ett viktigt ämne som vi måste våga prata om. Hälsan är viktigast av allt och för att kunna prestera så måste man må bra. Hur är känslan att vara tillbaka med grabbarna nu igen?
- Det är alltid kul att vara med grabbarna och så är det kul att se lite nya ansikten i laget. Extra kul så klart att det är flera grabbar från Avesta i laget!


Första matchen för säsongen ikväll (intervjun gjordes som sagt i onsdags /hemsidans anm.) för din del, och jag antar att du är pepp som attan. Hur är det med hockeysuget?
- Jag har bara tränat tre träningar med laget men det känns som om jag kommer in i det mer och mer. Det ska bli kul att få gå ut och tävla igen. De matcherna och träningarna som är kvar handlar för min egen del mest om att jag ska hitta tillbaka till mitt spel och grunderna i vårt spelsystem. Personlig målsättning med säsongen? I fjol hade du under långa stunder en producerande roll och fick mycket förtroende, kanske är det målet att ta den rollen igen. Något ni hunnit prata om i samband med återkomsten?

- Jag är i grund och botten en producerande spelare så det är det vi har pratat om. Sen utöver det ska jag självklart leverera ett bra spel över hela banan och i alla situationer.


Hur har sommarträningen varit? Något du fokuserat extra på eller grejer som du vill utveckla?
- Jag har mest fokuserat på att bygga mer muskler under sommaren så att jag kan vinna mer sargdueller och bli starkare på pucken.


Hur hade ni det på den där långsemestern med bäste vännen Lucas Johansson? Något kul minne?
- Vi hade det jäkligt bra, skönt att resa iväg med Lucas, bara koppla av och skapa många roliga minnen, men jag tror vi lämnar dem utanför denna intervju.


Haha, det är helt okej. Någon hälsning till hemmapubliken?
Skribent: Mathias Erixon
Epost: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

KAMPANJ UNDER MAJ 2020
Miljonlotteriet

Köp FAIK Team-kläder:

Intersport


Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2019-2020:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link