Hoppa till sidans innehåll

Coach Varjomaa stämplar ut: "Tack och på återseende, FAIK-familjen"

25 MAR 2020 17:57
Sebastian Varjomaa hade efter två säsonger som huvudtränare ytterligare ett sk optionsår kvar på sitt kontrakt. Efter en tids betänketid så har han nu bestämt sig för att tacka nej till en fortsättning. Läs "Varjens" avskedskrönika!
  • Uppdaterad: 25 MAR 2020 17:57

PÅ ÅTERSEENDE, FAIK-FAMILJEN!

 

Jag, Sebastian Varjomaa, har i dagarna tagit beslutet att inte förlänga mitt kontrakt som huvudtränare i Fagersta AIK. Det var inget enkelt beslut men nu är det klart att jag kommer testa på lite andra utmaningar nästa säsong. 

Jag vill med detta inlägg ta tillfället i akt att tacka Alla Er, i och runt föreningen. Det är Ni som gör FAIK till en speciell och underbar förening.

 

Jag vill sända ett Stort Tack till Styrelsen, och då framför allt med Persa som sportchef som trodde på mig och gav mig den här chansen. 

 

Stort Tack till hela ledarstaben, från Micke Joona som varit min assisterande tränare båda säsongerna, till Jakob Persson och Nicklas Andersson som gjort ett otroligt bra jobb som lagledare. 

 

Tack till "Leo" (Jonas Leonardsson), "Stoffe" (Christoffer Eriksson), Johan Sternebäck, Jörgen Persson och inte minst allas vår saknade "Manuffen" (Göran Andersson) för all hjälp som materialare. 


Tack även till Niclas "Venne" Vennsten som hjälpt till med att samla in statistik under och efter matcherna.

Mitt Största Tack när det gäller er i ledarstaben, det vill jag ändå rikta till Hela FAIK:s Joakim "Stekke" Stenberg. Alltid på plats och alltid med samma goda humör, så har han hjälpt spelarna med städ och tvätt. Vinst som förlust.

 

Tack till alla spelare! Det har ju kommit och gått en hel del spelare i omklädningsrummet på Fagerliden under de här två åren, alldeles för många för att nämna er alla här. Men jag vill säga att alla era olika personligheter och spelartyper har utvecklat mig. Jag har lärt mig något varje dag och varje dag har det hänt saker som gjort mig lite bättre än jag var dagen innan. Stort tack för det!

 

Alla klubbens ideella funktionärer ska ha ett Stort Tack, utan er ingen hockey!

 

Sist men absolut inte minst, ett Stort hjärtligt tack till Hockeytvåans bästa publik! 
Ni har varit grymma och vi har känt ert stöd hela vägen! 

Några av höjdpunkterna var så klart playoff-matcherna mot Åmål och kvalserien till Hockeyettan. Ett starkt minne är hemmamatchen mot Surahammar där ni var 1000 pers som kom och bar oss fram till tre poäng, men även allt stöd på bortaplan i Kvalserien. Jag tänker på supporterbussen som tog sig ända till Munkfors en fredag och de tre-fyra hundra FAIK:arna som invaderade Surahallen i första derbyt. Fina minnen som jag tar med mig! 


Jag har säkert glömt en massa människor nu men hela FAIK ska ha ett stort tack för denna tid.

 

Jag vill även önska min efterträdare lycka till, vem det än blir! 


På återseende, FAIK-familjen!
Varjen

Skribent: Sebastian Varjomaa
E-post: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer


Epiroc

Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link