Hoppa till sidans innehåll

Bildextra: Kickoff med Padel och Femkamp

25 AUG 2020 20:08
I lördags, den 22 augusti, så reste Fagersta AIK:s A-lag till grannkommunen Avesta för en heldag på Avesta Padelcenter. Det blev en härlig dag med mycket skratt och men även hård kamp när vinnarskallarna kopplades på under tävlingsmomenten.
  • Uppdaterad: 25 AUG 2020 20:08

KICKOFF MED PADEL OCH FEMKAMP FÖR A-LAGET

I lördags, den 22 augusti, så reste Fagersta AIK:s A-lag till grannkommunen Avesta för en heldag på Avesta Padelcenter. Det blev en härlig dag med mycket skratt och men även hård kamp när vinnarskallarna kopplades på under tävlingsmomenten. Förutom padelturnering och grillning så innehöll dagen nämligen flera lagtävlingar där flera kluriga grenar stod på schemat.
FAIK kickoff

Grabbarna fick där jobba stenhårt med allt från legobitar till pussel och golfbollar. Även en match mot bollmaskinen stod på repertoaren!

Spelarna fick dela upp sig i tio “par” fördelat på fem lag, som jobbade ihop under tävlingen där det gällde att samla ihop flest poäng. Padelturneringen spelades sedan i par, innan den tabellen kunde räknas ihop med lagens resp. totala poängskörd och det segrande laget kunde utses.

FAIK kickoff

SEGRARE: HASSEL, LUDDE, PELE & LUKE

Flest poäng av alla lag tog "Team Professor Hassel", bestående av #28 Karl Hassel, #1 Ludde Johansson, #30 Erik Peleback och #12 Luke Berg!


FAIK kickoffSPANINGAR FRÅN I LÖRDAGS

Några saker som noterades under lördagens tävlingar!DAGENS PADELDEBUTANT
Filip Lundén hade aldrig spelat padel men visade bra inställning och kommer enligt uppgifter lägga sig i hårdträning inför nästa år.


DAGENS GENOMBROTT
Vår skridskoskicklige försvarsgeneral #16 Henke Lundberg inledde dagen som padelrookie men klev av som padelproffs!


DAGENS PADELKUNG
#17 Daniel “Modda” Modin var, enligt vår spanare på plats, “en jävel på padel” på ren svenska. Därför får han denna utmärkelse!

FAIK kickoff
DAGENS DUBBEL-PADDLARE
Målvaktsparet, #1 Ludvig “Ludde” Johansson och #30 Erik “Pele” Peleback må vara vana med att behöva stå själva mellan stolparna, men på padelbanan visade de vilka grymma lagspelare de är, med ett oerhört fint samarbete!


DAGENS HANDLEDER
#26 Samuel Blücher imponerade på vår spanare med sina oerhört fina handleder. Hur det gick till och vad han använde handlederna till förtäljer icke historien men enligt uppgift så har trotjänare Blücher lovat att visa prov på dessa handleder även på isen i höst!


DAGENS VACKRASTE SLAG
#24 Joel Lundberg skickade på ett stenhårt slag mellan benen, med ryggen vänd mot nätet!

FAIK kickoffDAGENS "MASTERMIND" A.K.A. PUSSELMÄSTARE
En välbekant, men ännu ej namngiven (eller presenterad) spelare visade enligt flera samstämmiga källor att han är “en jävel på pussel”. Henk... hrmm, jag menar "spelaren", visade prov på extremt snabb problemlösarförmåga och slängde ihop pusselbitarna på nolltid. En förmåga som han garanterat har stor nytta av även på isen!
Okej, han syns ju på bilderna för tusan. Vi pratar förstås om #21 Henke Sternebäck!
Men huruvida han är klar för en ny säsong i FAIK-tröjan eller inte vet jag (Matte) ärligt talat inte i skrivande stund så det överlåter vi till Sportgruppen att meddela i så fall!


FAIK kickoff


DAGENS GRILLMÄSTARE

Sportgruppens Larsa Ahlbäck kunde inte dölja att har har övat “några timmar” framför grillen i sommar, och han visade prov på fina grillkunskaper!Slutligen, ett Stort tack till Avesta Padelcenter!

Vi vill varmt rekommendera denna anläggning för alla våra fans och följare!SE ALLA BILDERNA NEDAN (LÄNKEN) PÅ VÅR FACEBOOK-SIDAKICKOFF MED PADEL OCH FEMKAMP FÖR A-LAGET I lördags, den 22 augusti, så reste Fagersta AIK:s A-lag till grannkommunen... Publicerat av Fagersta AIK Tisdag 25 augusti 2020
Skribent: Matte Erixon
E-post: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer


Epiroc

Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Besöksadress:
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46793403409
E-post: This is a mailto link