Hoppa till sidans innehåll

Vi stärker upp organisationen!

12 SEP 2019 14:01
Den sportsliga organisationen i Fagersta AIK stärks upp med två sportgrupper. Den ena med fokus på A-laget och den andra på Junior/Ungdom.
  • Skapad: 12 SEP 2019 14:01

Vi stärker upp organisationen!

Den sportsliga organisationen i Fagersta AIK förändras till den kommande säsongen och stärks upp med två stycken sportgrupper. Den ena med fokus på A-lagsverksamheten och den andra på Junior/Ungdom.

De båda sportgrupperna har alltså varsitt fokusområde men man kommer att samarbeta för att koordinera och samplanera verksamheten för- och mellan- A-lag, juniorlag, ungdomslag och övrig föreningsverksamhet.

I sportgruppen för A-laget, med ansvar över bl.a. spelartrupp och ledare, ingår fyra ”FAIK:are” som säkert många känner igen. Samtliga har ett brinnande intresse för att vara med och utveckla klubben och kommer in med både idéer och energi. Personerna som har rekryterats är Lars Ahlbäck, Tobias Eriksson, Magnus Franzén och Sebastian Varjomaa. Vi får i och med detta in en bra bredd i gruppen och vi ser det som en stor fördel att flera personer kan dela på arbete och ansvar.


Sportgruppen nås via e-post på: This is a mailto link


Sportgruppen för Junior/Ungdom är också fulltalig och består av representanter från stora delar av junior och ungdomsverksamheten. Vi kan stolt presentera gruppen som består av: Lars Ahlbäck, Marcus Behrens, Stefan Carlberg, Per Danielsson, Mikael Lindberg, Mathias Rautsila, Leif Nordfeldt, Patrik Stenberg samt Niclas Vennsten. 

Gruppen kommer att verka för övergripande frågor som rör junior och ungdom. Framtagande av en policy och värdegrund är ett arbete som har påbörjats och mer om detta och annat kommer att presenteras under hösten. 

Skribent: Fagersta AIK
E-post: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer


Epiroc

Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Besöksadress:
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info