Hoppa till sidans innehåll

TACKLA KRISEN - En insamling till förmån för Fagerstas vårdpersonal och företag

22 APR 2020 20:41
Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något för att hjälpa till under den rådande krisen. Nu drar vi igång kampanjen #TACKLAKRISEN som är vårt bidrag i kampen mot Covid-19. Läs allt i inlägget nedan!
  • Uppdaterad: 22 APR 2020 20:41

TACKLA KRISEN – EN INSAMLING TILL FÖRMÅN FÖR FAGERSTAS VÅRDPERSONAL OCH FÖRETAG

Swish: 123 663 92 31
(Viktigt! Märk inbetalningen med ”Tackla Krisen”)

BAKGRUND
Fagersta AIK har i många år haft glädje av våra trogna samarbetspartners som har gett oss en ekonomisk möjlighet att driva föreningen framåt. Sponsringen från det lokala näringslivet är viktig för hela föreningslivet men med anledning av den ekonomiska kris som drabbat företag inom flera branscher, bl.a. restaurangbranschen, under coronapandemin så räknar man nu med att den kommande säsongen kommer bli tuffare.

Det är i motvind som draken lyfter och därför startar Fagersta AIK nu kampanjen #TACKLAKRISEN som kommer att pågå ända fram till sommaren (eller om möjligt ännu längre).

OM KAMPANJEN TACKLA KRISEN
Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något för att hjälpa företagen i Fagersta. Vi i Fagersta AIK har bestämt oss för att starta en insamling som helt enkelt går ut på att vi köper Luncher från våra partners i restaurangbranschen och levererar den till personal i Fagersta Kommuns olika verksamheter inom Vård och Omsorg. Det kan även bli aktuellt med matleveranser till personalen på Bergslagssjukhuset om vi får ett okej därifrån.


Till en början är planen att köpa maten hos två av våra partners, Fagersta Brukshotell och Restaurang Charlie.

Beroende på hur insamlingen går så kan det även bli inköp av mat hos ytterligare samarbetspartners i restaurangbranschen så som t.ex. Sibylla Fagersta och Pizzeria Mem & Zin!


ALL MAT TILL VÅRDPERSONALEN – KRISENS HJÄLTAR
Vårdpersonalen är de stora hjältarna i denna kristid och de står i främsta ledet i virusbekämpningen. Hjältar behöver också äta ordentligt för att orka hålla ut hela vägen, så därför vill Vi tillsammans med Er visa vår uppskattning till personalen genom att bjuda dem på vällagad mat!

Vi har redan haft kontakt med bl.a. Fagersta Kommuns socialchef Pernilla Söderlund och fått grönt ljus för kampanjen. Rent praktiskt så kommer det gå till så att vi tar kontakt med den utvalda arbetsplatsens enhetschef eller annan ansvarig person och bestämmer vilken dag vi kommer att leverera maten. Därefter kör vi ut det överenskomna antalet portioner till personalen!


ALLA PENGAR TILL VÅRA PARTNERS
Vi kommer givetvis att redovisa alla insamlade pengar och varje insamlad krona kommer i slutändan att hamna hos våra partners som har det tufft i dessa tider. Fagersta AIK hoppas att vi med denna insats kan bidra till att några av våra samarbetspartners får hjälp att ta sig igenom denna kris - och att vårt samarbete både förlängs och stärks i många år framöver.


NU TACKLAR VI KRISEN TILLSAMMANS
Genom era bidrag till vår kampanj #TACKLAKRISEN så hjälper Ni både lokala företagare och stöttar våra hjältar i vården.

Swisha valfri summa till 123 663 92 31.
Viktigt att ni märker betalningen med ”TACKLA KRISEN”

Dela gärna detta inlägg i sociala medier för maximal spridning och tagga/utmana gärna era vänner att ge ett bidrag!


KONTAKT
Vid frågor om kampanjen #TACKLAKRISEN, vänligen kontakta Fagersta AIK:s sponsoransvarige Jesper Halvarsson på: This is a mailto link

Skribent: Fagersta AIK
E-post: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer


Epiroc

Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Besöksadress:
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info