Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifterna 2017/2018

12 DEC 2017 22:59
Påminnelse om att medlems-/spelaravgifterna måste betalas omgående. Det finns några som ej har betalt för säsongen 2017/2018. Pga förändringarna i styrelsen så har saker släpat lite efter, men nu är vi igång och avgifterna måste betalas av alla.
  • Uppdaterad: 12 DEC 2017 23:01

Styrelsen påminner härmed alla aktiva spelare och ledare i Fagersta AIK som ev fortfarande inte har betalt sina medlems-/spelaravgifter att pengarna skall vara inne denna vecka.

Prata med era ledare om ni själva vet med er att ni inte har betalt. Kontakta FAIK om ni har några frågor gällande avgifterna. Endast i undantagsfall kan vi vänta längre än till och med fredag 15/12 som vi har satt som "deadline". 

Detta gäller förstås inte spelare som är i början av "prova på"-stadiet, t ex barn som bara kört någon enstaka gång (1-2 ggr) i hockeyskolan (det kommer ju nya barn nästan varje vecka), eller t ex precis nytillkomna ungdomsspelare. Men vill man fortsätta spela så behöver man självklart lösa medlemskap och betala sin spelaravgift.

I Fagersta AIK har vi låga och fullt rimliga spelaravgifter och vi har sedan flera år tillbaka ej heller några "krav" på lottförsäljning eller annat. Detta är i syfte att gynna återväxten i föreningen och vi hoppas kunna hålla det så. Det är därför extra viktigt för föreningens ekonomi att avgifterna kommer in varje år. 

Det är även viktigt för att barnen/ungdomarna ska kunna vara med och träna och spela matcher, och inte minst för att alla ska vara försäkrade när de idrottar! 👍

Att även ledarna betalar sitt eget medlemskap i föreningen á 200 kr förutsätter vi också!

* Den yttersta konsekvensen för den som ej betalar sin avgift är att personen ej längre tillåts delta i några av föreningen anordnade träningar eller matcher, förrän avgiften blivit betald. 

Skribent: Mathias Erixon
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info