Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till Extra Årsmöte

08 NOV 2017 18:00
Fagersta AIK kallar härmed medlemmarna till ett extra årsmöte onsdagen den 22 november kl. 18.00. Mötet hålls med anledning av att vi behöver tillsätta en ny styrelse. Läs mer nedan och se dagordningen för mötet.
 • Uppdaterad: 08 NOV 2017 23:54

KALLELSE TILL EXTRA ÅRSMÖTE

Plats: Café Fagge, Fagerlidens ishall.
Datum: Onsdag 22 November 2017
Tid: 18:00

Fagersta Allmänna Idrottsklubb kallar härmed till ett extra årsmöte med anledning av att vi behöver tillsätta en ny styrelse. 

Delar av nuvarande styrelse har meddelat att de av olika skäl inte kommer att fullfölja sina pågående mandatperioder och en ny Ordförande samt ledamöter måste nu väljas. Det har dessutom funnits några vakanta poster i styrelsen redan innan dessa avhopp.

Lyckligtvis kunde vi tillsätta en valberedningskommitté vid det ordinarie årsmötet den 21 augusti 2017. Den nya valberedningskommittén, vars arbete har letts med framgång av Joakim Johansson, skulle under normala omständigheter ha arbetat fram förslag inför nästa årsmöte, men pga den rådande situationen så fick valberedningen uppdraget att å medlemmarnas vägnar börja direkt med att ta fram förslag till en ny styrelse redan till den pågående säsongen 2017-2018.

Valberedningens digra arbete är nu färdigt och ett färdigt förslag finns och kommer att presenteras samt följas av omröstning vid ett Extra årsmöte. Detta möte krävs för att vi skall kunna tillsätta en ny styrelse redan under pågående verksamhetsår.

En årsstämma - eller som i det här fallet, en extra årsstämma, är föreningens  högst beslutande organ  och det är där vi medlemmar väljer vilka som skall företräda oss på bästa sätt.

Välkomna till ett viktigt möte om föreningens framtid.

Observera att alla som skall deltaga på mötet, rösta och/eller röstas in i styrelsen måste vara medlem i Fagersta AIK. Kontakta föreningen om ni ej har löst medlemsavgift för säsongen 2017-2018.

DAGORDNING

 1. Extra Årsmötet öppnas.

 2. Fastställande av röstlängd för mötet.

 3. Fastställande om mötet utlyst på rätt sätt.

 4. Fastställande av dagordning.

 5. Val av ordförande och sekreterare för extra årsmötet.

 6. Val av protokolljusterare.
 7. Valberedningen presenterar sig, berättar om arbetet som gjorts inför detta möte, samt presenterar sitt förslag till ny styrelse.

  Varje ledamot kommer att, beroende på sitt tilltänkta ansvarsområde, ha en tilltänkt mandatperiod om ett (1) respektive två (2) år utöver fullgörandet av det redan påbörjade verksamhetsåret.

 8. Val av ledamöter till styrelsen.

  1. Ordförande (1)

  2. Ledamöter (7)

 9. Val av valberedning inför ordinarie årsmöte år 2018.

 10. Mötet avslutas

Välkomna! 

Skribent: Mathias Erixon
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info