Hoppa till sidans innehåll

Kallelse: FAIK-konferensen 2018

14 MAR 2018 00:35
Fagersta Brukshotell 12 Maj. Fagersta AIK kallar härmed ALLA lagledare, tränare, materialare, osv - helt enkelt samtliga som har och avser fortsätta att ha en funktion i klubben - till årets FAIK-Konferens på Bruks!
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 17:38

FAIK CONFERENCE DAY 2018

Plats: Fagersta Brukshotell
Tid: Lördag 12 Maj 2018 ca 10.00 - 17.00


Kallelse till årets FAIK-konferens

Fagersta AIK kallar härmed ALLA lagledare, tränare, materialare osv - samtliga som har och avser fortsätta att ha en funktion i klubben - till årets FAIK-Konferens på Bruks.

En givande dag utlovas med lärorika föreläsningar på temat Föreningsutveckling. Ett av målen med vårt långsiktiga utvecklingsarbete, precis som med den här dagen, är att skapa förutsättningar för Fagersta AIK att bli en ännu mer sammansvetsad förening - en förening där vi drar åt samma håll och där alla samlas under "FAIK-taket".

Viktigt att alla närvarar 

Denna dag är ett viktigt avstamp inför den kommande säsongen 2018-2019 (och inför framtiden) och vi vill från styrelsen understryka vikten av att Alla medverkar denna dag. Närvaro är något vi förutsätter av samtliga - ända från Tre Kronors Hockeyskola, FAIK Damer, alla U-lagen och hela vägen upp t.o.m. A-laget.

Gästande föreläsare är bl.a. 

- Anders "Lunkan" Lundqvist. 
Hockeykonsulent från Svenska Ishockeyförbundet och välkänd efter sina besök här på Fagerliden. Lunkan är en viktig stöttepelare i föreningens långsiktiga utvecklingsarbete, och denna dag kommer han att bidra ännu mer till klubben med sin långa erfarenhet.

- Fredrik "Fredda" Johansson. 
Fredda Johansson, 48 år, legendarisk FAIK:are, just nu tränare för Halmstad Hammers i Hockeyettan, kommer hem och bidrar med sin långa karriär inom ishockeyn. Under tränarkarriären som har pågått i över 20 år har han basat över lag så som Hammarby, Nyköping, Tingsryd, Hudiksvall och Kumla, från Division 3 till Hockeyallsvenskan, så det är med stor glädje vi välkomnar honom hem till moderklubben!

- Mats Vennberg.
Idrottskonsulent från SISU Idrottsutbildarna. Fd landslagsman i brottning, jobbar med utbildning och utveckling i samverkan med föreningar i Västmanland.


Skriv upp datumet i kalendern!

Varmt välkomna!

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info