Hoppa till sidans innehåll

Grattis Lotta!

12 JUN 2017 22:15
Vi gratulerar årets mottagare av Eja Ståhls Stipendium (med bakgrund i Fagersta AIK) - nämligen Lotta Blylod, till vardags målvakt i VIK Västerås HK U.
  • Skapad: 12 JUN 2017 22:15

"Eja Ståhls Minne" är en penningsumma som testamenterats till Västmanlands Ishockeyförbund av framlidne hedersordföranden Einar Ståhl och hans maka. Från detta belopp har man under många år delat ut stipendium till lovande och framgångsrika västmanländska ungdomar och ledare.

Förra årets pristagare var ju vår egen framgångsrika Hockeyskola här i Fagersta AIK (samt Årets domare i Västmanland 2016, Joel Hammar). 

Vid Västmanlands Ishockeyförbunds årsmöte som hölls under måndagskvällen så var det åter igen dags att dela ut stipendiet, och i år var det 23-åriga målvakten Lotta Blylod som fick ta emot utmärkelsen!

Lotta, som till vardags är målvakt i VIK Västerås HK, spelade faktiskt i Fagersta AIK fram tills 13-14 årsåldern. Därefter har hon fortsatt sitt hockeyäventyr i en rad olika klubbar, så som Linden, Södertälje, Färjestad m.fl. och nu senast alltså i VIK. 

Stort grattis Lotta!


PS. En dag som denna gläds vi även åt vår egen flick-/damverksamhet som utvecklas hela tiden, så väl laget som enskilda spelare skördar redan framgångar - och i hockeyskolan finns också många små blivande hockeyspelande tjejer! DS.

Skribent: Matte Erixon
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info