Hoppa till sidans innehåll

Föreningsdagar hos Intersport!

07 SEP 2020 00:48
Den 7–13 september är det Föreningsdagar hos vår samarbetspartner INTERSPORT Sverige (Avesta) och hela veckan får ni en exklusiv rabatt på 15% på ALL HOCKEY (och bandy) oavsett tidigare pris. Stöd FAIK - Kom ihåg att koppla era Medlemskap!
  • Skapad: 07 SEP 2020 00:48

FÖRENINGSDAGAR HOS INTERSPORT

Den 7–13 september är det Föreningsdagar hos vår samarbetspartner INTERSPORT Sverige (Avesta) och hela veckan får ni en exklusiv rabatt på 15% på ALL HOCKEY (och bandy) oavsett tidigare pris. Passa på att uppgradera hockeytrunken inför hockeysäsongen och inhandla era hockeygrejer hos Intersport!

Visa upp detta inlägg i Butiken eller använd RABATTKODEN: FÖRENING25 om ni handlar på intersport.se (glöm inte att vara inloggade och att välja Fagersta AIK som er favoritförening)
STÖD FAIK - HANDLA HOS INTERSPORT!
För varje inköp (inte bara hockeygrejer utan VARJE inköp, ÅRET RUNT) som Ni gör hos Intersport så får ni Alltid 2-6% i "Återbäring". Samtidigt så får även er favoritklubb FAGERSTA AIK en återbäring på 3% på varje inköp - förutsatt att ni har kopplat ert Medlemskap hos Intersport till Fagersta AIK.

Ni kan få hjälp att koppla era medlemskap till Er favoritklubb Fagersta AIK i butiken, men annars kan ni göra det genom att logga in på "Mina sidor" på Intersport.se och redigera "Mina uppgifter".


VIKTIGT ANGÅENDE ÅTERBÄRINGEN!
För att era beställningar från INTERSPORT.SE skall ge återbäring - till er själva och/eller till Fagersta AIK - så är det förstås viktigt att Ni är INLOGGADE när ni gör era beställningar. 


Intersport

TJUGOFEM PROCENT RABATT PÅ ALLT

Förutom Hockey och Bandy så får man just nu dessutom 25% rabatt på ALLT* både i butik och på intersport.se.

* Erbjudandet om "25% rabatt på allt" gäller under perioden 7–13 september och endast på ordinarie priser. Det gäller dock inte på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.INTERSPORT - MED HJÄRTAT I FÖRENINGSLIVET

Intersport brinner för den svenska idrottsrörelsen och för att idrott ska vara för alla. Företaget har Skandinaviens största föreningsverksamhet och samarbetar med drygt 1300 föreningar och idrottsklubbar med cirka 400 000 aktiva barn och ungdomar – från norr till söder, på elit och gräsrotsnivå och inom flertalet olika sporter. Tillsammans skapar man bättre förutsättningar för aktivitet, rörelse och gemenskap.


STÖTTA DIN FÖRENING MED VARJE KÖP!

På allt du handlar på Intersport ger Intersport tillbaka 3% till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta genom att koppla ditt medlemsskap till någon av alla föreningar som vi samarbetar med under ”Mina uppgifter” på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6%.

Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH din förening. Snacka om win-win-win!

Föreningslivet behöver stödet nu mer än någonsin – har du inte redan valt förening, gör det nu!
Skribent: Matte Erixon
E-post: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer


Epiroc

Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Besöksadress:
Fagerlidens ishall, Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: +46793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info