Hoppa till sidans innehåll

FAIK U16: Uddamålsförlust mot SHC

22 MAR 2018 15:00
Fagersta AIK:s U16 mötte under onsdagskvällen Smedjebacken HC i en fartfylld match hemma på Fagerliden. Senast lagen möttes så vann SHC så det fanns en stor revanschlusta i FAIK även om det "bara" handlade om en träningsmatch.
  • Skapad: 22 MAR 2018 15:00

Fagersta AIK U16 - Smedjebacken HC U16 4-5 

Plats: Fagerlidens Ishall
Datum: 21 Mars 2018 

Onsdagskvällen bjöd på en fartfylld träningsmatch mellan två spelsugna lag. Gästerna, det skickliga U16-lag som nyss kvalade sig hela vägen upp till U16 Elit, visade prov på varför man varit så pass bra denna säsong, men FAIK stod upp riktigt bra hela matchen. 

Matchen avgjordes kan man väl säga i den andra perioden då SHC tack vare ett par väl utnyttjade frilägen gick upp i ledning med 5-2 inför tredje. Men FAIK gav sig inte och lyckades så när hämta upp underläget i tredje. 

De sista två matchminuterna avslutade FAIK i spel 6 mot 4 efter att SHC drog på sig en utvisning, men närmare än ett par halvfarliga lägen kommer man inte denna gång och bortalaget får vinna inför publiken som bestod av uppskattningsvis ca 100 personer.

Fantastiskt kul att se det här laget spela. I höst kommer vi satsa ännu mer på att hälpas åt att bevaka ungdomslagens matcher!


Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info