Hoppa till sidans innehåll

FAIK-tjejerna på lagresa till Leksand

05 MAR 2018 14:51
I går, söndagen 4 mars, åkte ett 20-tal tjejer från FAIK:s Tjejlag med sina ledare på en bussresa till Leksand. Fagersta AIK hade tillsammans med personer i Leksands IF bokat in en inspirerande "heldag" för laget!
  • Uppdaterad: 05 MAR 2018 22:16

Moskogen

Vid ankomsten så väntade först en förbokad gemensam lunch på Restaurang Moskogen, som ligger strax efter den södra infarten i Leksand. 

Därefter rullade laget vidare till mäktiga Tegera Arena (Leksands IF:s hemmaarena med publikkapacitet för 7650 personer), där det var dags för match i SDHL mellan sjätteplacerade Leksands IF och tabelltreorna Modo Hockey. Matchen blev riktigt spännande och gick till förlängning, där bortalaget Modo tog hem bonuspoängen.

Leksand-Modo

Leksand-Modo

"Hoppas att vi får se många av Fagerstas hockeytjejer framöver"

Efter matchen så fick FAIK-tjejerna följa med ner till hemmalaget Leksands IF:s omklädningsrum där en av våra "organisatörer" bakom tjejernas lagresa, leksandsbacken Sofia Engström #14, såg till att de fick hänga med Sveriges just nu 6:e bästa lag. Hon hade även ordnat fram lagfoton som de fick signerade.

Autografer

Signering

Sofia visade runt FAIK-tjejerna i Tegera Arenas proffsiga träningsfaciliteter, samt den intilliggande träningshallen Weda Skog Arena, och de fick bl.a. besöka gymmet där LIF-tjejerna brukar träna.

Gymmet

Rundvisning

En liten hälsning från Fia Engström till FAIK-tjejerna

- Roligt att ni kom på besök hos oss och att vi fick visa hur vi har det! 
Kanske kunde vi ge er inspiration och motivation att fortsätta era hockeykarriärer som bara har börjat. Extra kul att det blev en så spännande match att titta på också!

- Jag önskar er lycka till i framtiden och hoppas att vi får se många av Fagerstas hockeytjejer framöver. Och sen ett extra lycka till också för de tjejer som ska vara med i Stålbucklan 2018. Njut och ha roligt tillsammans!

FAIKEN on tour

Det blev en riktigt lyckad dag i Leksand och ett inspirerat FAIK-lag rullade så småningom hemåt, med nya upplevelser i bagaget och med ännu större hockeydrömmar!

Skribent: Mathias Erixon
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info