Hoppa till sidans innehåll

Ett stärkt ledarskap - Häng med på föreläsning

15 JAN 2019 21:37
Något för de som missade att anmäla sig senast. Johan Plate kommer nu tillbaka och och håller en föreläsning om att skapa sunda prestationsmiljöer. Föreläsningen riktar sig till oss ledare och har sin grund i idrottens vision "Idrottsrörelsen 2025".
  • Skapad: 15 JAN 2019 21:37

ALLA LEDARE I FAGERSTA ALLMÄNNA IDROTTSKLUBB ÄR VÄLKOMNA ATT DELTA I DENNA KOSTNADSFRIA FÖRELÄSNING! 

Det är dags för uppföljning av den lyckade föreläsningen om hur vi skapar sunda prestationsmiljöer och en ytterligare föreläsning med Johan Plate. Den här gången är fokus på ett stärkt ledarskap.

Varmt välkommen till Västerås och ABB Arena Nord den 7 februari.

Det går utmärkt att komma även om man missade "del 1" av föreläsningen. Prata ihop er och åk tillsammans så blir vi några FAIK:are på plats tillsammans med ledare från de andra västmanländska klubbarna.  

Anmälan görs till Mats på SISU senast nu på fredag 18 januari: This is a mailto link


Inbjudan


"Idrottens vision är att idrottsrörelsen 2025 bedrivs på ett sätt där våra medlemmar har roligt, mår bra och utvecklas under hela livet.

En rörelse som jobbar för att få ”så många som möjligt, så bra som möjligt, så länge som möjligt” inom idrotten. En viktig resurs i att nå denna vision är idrottsrörelsens ledare. Att stärka ledarskapet bidrar till ökad kompetens, inspiration och större motivation att vara ledare.

SISU Idrottsutbildarna Västmanland och länets ishockeyföreningar bjuder in Dig som ledare till en kväll som leds av Johan Plate. Här bjuds på både föreläsning och diskussioner om hur du kan bli stärkt i ditt ledarskap.

Vi pratar om prestation vs resultat och hur du som ledare kan jobba med prestationen för att utveckla dina aktiva. Du får ökad kunskap om hur självförtroende kan påverkas och dess betydelse i förhållande till prestation.

Du får tips och råd hur du skapar en sund prestationsmiljö för dina aktiva och hur du som ledare kan jobba med det i din vardag under träningar och matcher."

Skribent: Styrelsen i FAIK & SISU Idrottsutbildarna Västmanland
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info