Hoppa till sidans innehåll

BRYNÄS IF VS. ÖREBRO HK IKVÄLL - VÄLKOMNA TILL FAGERLIDEN!

28 AUG 2019 01:00
Ikväll är det dags för det heta försäsongsmötet mellan de båda stjärnspäckade SHL-lagen Brynäs IF och Örebro HK i Fagerlidens Ishall. Förköp biljetten via Tickster eller betala inträdet på plats!
  • Uppdaterad: 28 AUG 2019 02:55

BRYNÄS IF - ÖREBRO HK 

Försäsongsmatch inför SHL. Nedsläpp 19:00 (insläpp från 17:00)För att hänga med i allt som händer runt omkring matchen och föreningen så rekommenderar vi att ALLA följer oss i våra dagligen uppdaterade sidor på sociala medier (Facebook och/eller Instagram)! 

 

FÖRKÖP BILJETTER 

https://secure.tickster.com/sv/3pa1wm9dmzpte2j/selectevent

VUXEN: 150 KR
BARN/UNGDOM 6-16 ÅR: 80 KR

* BARN YNGRE ÄN 6 ÅR GÅR IN GRATIS I VUXET SÄLLSKAP.


BETALA PÅ PLATS  

(Obs! Begränsat antal platser kvar!)

Betalsätt: Kontanter eller Swish

Obs! Notera att vi på grund av att brandgenomgången inte hunnit genomföras endast får ta in maximalt 1000 åskådare denna kväll. Med över 600 sålda förköpsbiljetter i skrivande stund så är det alltså bara något hundratal biljetter kvar att tampas om i entrén.

 

LOTTERI OCH AUTOGRAFER 

I samband med matchen så kör vi förstås som alltid puckkastningstävlingen "Coop-Pucken" i den andra periodpausen, 50/50-lotteriet osv. MEN. Enligt färska uppgifter så kommer vi även att lotta ut några överraskningar, däribland två exklusiva Kepsar från en av kvällens stolta huvudsponsorer, fagerstabandet The Hives! 

Gör som The Hives-gitarristen Nicholaus Arson, kom till Fagerliden ikväll!

Hives

Efter matchen så finns möjligheten att träffa spelarna i Brynäs IF utanför ishallen så vi rekommenderar alla inbitna brynässupporters att ta med er "autografblocken"!

KVÄLLENS HUVUDSPONSORER

Huvudsponsorerna


STORT TACK ÄVEN TILL ÖVRIGA SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS

Tack till Coop Fagersta, Fagersta Turism, Fagersta Brukshotell, NVU och alla andra (så väl företag som privatpersoner och alla ideella från egna klubben) som har hjälpt till på olika sätt i samband med arrangemangen! 

 

MATCHEN SÄNDS ÄVEN PÅ C MORE

Kan ni absolut inte komma på matchen i morgon? Beställ gärna matchen via "Pay-Per-View" från C More. För varje köp av matchen så delas intäkterna lika mellan C More och Fagersta AIK. 

Ni kan alltså på så vis både se matchen och stötta klubben även "från distans". Observera att den ovan nämnda dealen endast gäller vid "PPV"-köp och inte för alla befintliga C More-abonnenter som väljer att se matchen hemma i soffan: https://www.cmore.se/sport/spel/12490808-brynas-if-orebro-hk (länk till sändningen)

Skribent: Hemsidan
Epost: Adressen Gömd

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info