Hoppa till sidans innehåll

Ludvika Hockey vann Cronimet Cup

19 SEP 2011 07:19
När 9 av cupens 10 matcher var spelade kunde fortfarande två lag vinna cupen, vilket bäddade för en spännande sista batalj mellan Bålsta HC och Ludvika Hockey.
  • Skapad: 19 SEP 2011 07:19

Cupen avgjordes alltså i den allra sista matchen där både Bålsta HC och Ludvika Hockey skulle bärga cupsegern vid en vinst. Bålsta ledde matchen efter den första perioden med 1-0, men efter ett målkalas i andra vände Ludvika till 3-5 och segern var ett faktum. FAIK slutade på en tredjeplats efter att ha vunnit de båda avslutande matcherna på söndagen. FAIKs spel under cupen får ändå klassas som godkänd, med minus för att man hade väldigt svårt att få in pucken i mål, särskilt under cupens inledande dag som alltså slutade med två förluster. FAIK-spelarna får ta med sig de två avslutande matcherna där speciellt den sista mot Avesta BK var en bra hockeymatch med mycket kamp och framför allt FAIK-seger, vilket vi inte var bortskämda med mot Avesta i fjol. Skönt att sätta dem på plats direkt denna säsong.
 

Alla resultat från Cronimet Cup.

 

Nu får FAIK-spelarna ledigt en dag, sedan är det ny match (tisdag) på Fagerliden, denna gång returmöte mot Linden Hockey klockan 19:00, välkomna!

 

Grattis till Ludvika för cupsegern och ett stort tack till alla som hjälpt till under helgen för att göra cupen möjlig!

 

Skribent: Mathias Jukkola

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info