Hoppa till sidans innehåll

Cronimet Cup dag 1

15 SEP 2012 19:19
Första dagen av Cronimet Cup är avklarad och inför dag två har fyra av lagen goda chanser på cupsegern.
  • Skapad: 15 SEP 2012 19:19

Dagen inleddes med match mellan Avesta och Ludvika, vilket slutade med en övertygande seger för Avesta med 4-0. Detta följdes sedan upp av en minst lika övertygande seger av Köping som slog Uppsalalaget SK Iron med klara 5-0. Sedan var det dags för värdlaget FAIK att kliva in i turneringen och det gjorde man på bästa sätt. Förra årets vinnarlag Ludvika hade ingen bra första dag i årets turnering, andra matchen blev det återigen en fyramålsförlust, denna gång skrevs siffrorna till 1-5 efter att FAIK visat god effektivitet i målskyttet.

De två avslutande matcherna för dagen blev jämnare. Först var det SK Iron och Avesta som skulle göra upp. Revanschsugna efter 5-0 förlusten kunde SK Iron slå tillbaka Avesta med 2-0. I den sista matchen var det Köping och FAIK som stog för underhållningen. FAIK tog ledningen tidigt i matchen, men innan den första perioden var över hade Köping kvitterat. Den andra perioden blev trots många chanser åt båda hållen mållös och matchen slutade oavgjort.

Detta gör att FAIK och Köping avslutade den första dagen med tre poäng vardera, medan SK Iron och Avesta står på två poäng. Ludvika är det enda laget som står kvar på noll poäng och får väl ses som det enda laget som är borta från kampen om cupsegern inför den andra dagen

 

Länkar:

Tabell

Spelprogram

Skribent: Mathias Jukkola

FAIK Team-kläder:
Intersport

Stöd FAIK när du handlar hos kända nätbutiker:Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2021-2022:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

stainless

Fagersta Kommun
 


Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link

Se all info