Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse: FAIK-konferensen nästa vecka!

04 MAJ 2018 14:33
Här kommer en påminnelse om FAIK-konferensen lördagen 12 maj. Vi tror och hoppas att alla som har möjlighet medverkar under denna viktiga utbildnings-/föreningsdag som blir ett första avstamp inför den kommande säsongen.
  • Skapad: 04 MAJ 2018 14:33

FAIK CONFERENCE DAY 2018

Plats: Fagersta Brukshotell
Tid: Lördag 12 Maj 2018 ca 10.00 - 17.00


Kallelse till årets FAIK-konferens

Fagersta AIK kallar härmed alla lagledare, tränare, materialare, styrelse, kommittémedlemmar osv, från Tre Kronors Hockeyskola och hela vägen upp till A-laget,  helt enkelt samtliga som har och avser fortsätta att ha en funktion i klubben - till årets FAIK-konferens på Fagersta Brukshotell. 

En givande dag utlovas med lärorika föreläsningar på temat Föreningsutveckling. Ett av målen med vårt långsiktiga utvecklingsarbete, precis som med den här dagen, är att skapa förutsättningar för Fagersta AIK att bli en ännu mer sammansvetsad förening - en förening där vi drar åt samma håll och där alla samlas under "FAIK-taket".

Viktigt att alla närvarar 

Denna dag är ett viktigt avstamp inför den kommande säsongen 2018-2019 (och inför framtiden) och vi vill från styrelsen understryka vikten av att Alla medverkar denna dag. Närvaro är något vi förutsätter av samtliga - ända från Tre Kronors Hockeyskola, FAIK Damer, alla U-lagen och hela vägen upp t.o.m. A-laget.

 

Gästande föreläsare 

- Andreas Svensson (ersätter Mats Vennberg som är bortrest).
Idrottskonsulent från SISU Idrottsutbildarna
Kommer att hålla en föreläsning mellan kl. 10:00-12:00 (ca).

- Fredrik "Fredda" Johansson. 
Fredda Johansson, 48 år, legendarisk FAIK:are, just nu tränare för Halmstad Hammers i Hockeyettan, kommer hem och bidrar med sin långa karriär inom ishockeyn. Under tränarkarriären som har pågått i över 20 år har han basat över lag så som Hammarby, Nyköping, Tingsryd, Hudiksvall och Kumla, från Division 3 till Hockeyallsvenskan, så det är med stor glädje vi välkomnar honom hem till moderklubben. Freddas föreläsning kommer bl.a. innehålla hans erfarenheter kring "Hur man bygger ett lag".

- Anders "Lunkan" Lundqvist. 
Hockeykonsulent från Svenska Ishockeyförbundet och välkänd efter sina besök här på Fagerliden. Lunkan är en viktig stöttepelare i föreningens långsiktiga utvecklingsarbete, och denna dag kommer han att bidra ännu mer till klubben med sin långa erfarenhet.


Skriv upp datumet i kalendern!

Varmt välkomna!

Skribent: Mathias Erixon
Epost: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2018-2019:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 079-3403409
E-post: This is a mailto link