Hoppa till sidans innehåll

Gameday: Säsongens tredje bruksderby ikväll

08 FEB 2019 12:10
  • Uppdaterad: 08 FEB 2019 12:10

Fagersta AIK - Avesta BK
Hockeytvåan Västra A Omgång 29 av 33

Datum: Fredag 8 februari 2019 kl. 19:00
Plats: Fagerlidens ishall

Aktuell tabell, resultat, statistik etc: http://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/9267

Formstarka Fagersta AIK har inlett det nya året med 6 segrar och en oavgjord vilket innebär 22 av 24 möjliga poäng och en klättring upp på en andraplats i tabellen. I tisdags befäste vi denna placering då vi besegrade serieledarna Strömsbro hemma på Fagerliden inför hela 735 åskådare.

Med 5 omgångar kvar så har vi faktiskt nästan lite häng även på förstaplatsen efter att Strömsbro har lyckats tajma in en formsvacka lagom till slutspurten av grundserien. Serieledarna Strömsbro har dock allt i egna händer än så länge eftersom de har 5 poäng ner till FAIK.

Men det skulle alltså teoretiskt sett kunna bli ett race ända in på målsnöret - inte bara om Platserna 2 och 3 utan även om den där förstaplatsen och seriesegern = direktplatsen till Kvalserien.

SÄSONGENS TREDJE OCH SISTA BRUKSDERBY IKVÄLL

I kväll, fredagen 8 februari, så kommer självaste Avesta BK på besök och vi ser fram emot säsongens sista bruksderby. Tabelläget må vara olika för de båda lagen men det finns inga enkla matcher utan det gäller att kliva ut med samma respekt och ödmjukhet varje kväll. När alla gör sitt jobb där ute så är vi bevisligen riktigt bra. Samtidigt räcker det med att tappa någon procent för att tappa poäng mot nästan vilket lag som helst.


* Spana gärna in Avesta BK:s hemsida där deras duktige skribent Per Lindgren har laddat upp en läsvärd intervju med FAIK:s Filip Ullgren #19 inför kvällens match: https://idrottonline.se/AvestaBK-Ishockey/Nyheter/Egnanyheter/a-lag.faiksfilipullgreninformatchenmotavesta


Det är bara viktiga matcher kvar nu i kampen om Topp 3 och vi hoppas på ett fortsatt starkt publikstöd!

____

Vi har i skrivande stund hela Hockeytvåans näst högsta publiksnitt och vi tror nog att vi ska kunna höja snittet ytterligare med tanke på den rafflande upplösningen av grundserien. Av landets samtliga 88 st Hockeytvåan-klubbar (Norra A-B-CD, Östra A-B, Södra A-B, Västra A-B) så är det bara Borås HC i Södra A som har ett högre publiksnitt än FAIK. 

Nu fortsätter vi fylla hallen och ger laget vårt stöd i kampen om en Topp 3-placering och skapar en härlig inramning på fredag!

VARMT VÄLKOMNA!

INTRÄDE 2018/2019 (Kontant eller Swish)
Vuxen: 60 kr (egen sittplats: +10 kr)
Pensionär/studerande: 30 kr (egen sittplats: +10 kr)
Barn/ungdom under 15 år: Gratis

Matchprogram: 20 kr

Skribent: Hemsidan
Epost: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2018-2019:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link