Hoppa till sidans innehåll

FRI ENTRÉ PÅ TISDAG - DAGS FÖR SPONSORMATCHEN 2019

03 FEB 2019 20:22
Det är åter dags för den årliga Sponsormatchen och i år är det ett riktigt toppmöte som våra sponsorer bjuder publiken på! Stödet inför årets match är massivt och många företag och privatpersoner har anmält sig som sponsorer.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2019 20:22

Fagersta AIK - Strömsbro HC
Hockeytvåan Västra A Omgång 28 av 33

Datum: Tisdag 5 februari kl. 19.00
Plats: Fagerlidens Ishall, Fagersta

Tabell, resultat, statistik osv:
http://stats.swehockey.se/ScheduleAndResults/Overview/9267

Inför Strömsbro hemma

Efter sex raka trepoängare så blev det bara en pinne i fredags borta mot Söderhamn/Ljusne. Det var en match där Emil Johansson #9 stod för ett hattrick men som ändå bara räckte till oavgjort 3-3. Efter en mållös förlängning och sex mållösa straffrundor så föll till sist avgörandet till hemmalagets favör. Det finns dock ingen mening i att slösa någon mer energi på den matchen så nu blickar vi i stället fram mot tisdagens toppmöte hemma på Fagerliden. 

Serieledarna Strömsbro kommer nämligen på besök och dagen till ära så är det dessutom Fri Entré för publiken! 

Sponsormatchen 2019 - Fri entré! Nu fyller vi hallen!

Stödet från både privatpersoner och företag har varit mycket stort inför årets Sponsormatch och vi är mycket stolta över den respons vi har fått - och fortfarande får. Konceptet Sponsormatchen är alltså helt enkelt den gamla klassiska "enkronasmatchen" där publiken har gratis inträde och våra sponsorer i stället ger en krona eller fler per åskådare till klubben. Med andra ord så sponsrar varje åskådare också Fagersta AIK genom sin närvaro! 

Alla sponsorer som anmält sig till Sponsormatchen kommer inom kort att stå med även här på hemsidan. Tills vidare får ni gärna följa presentationerna som läggs upp löpande på vår Facebook-sida (länk, öppnas i nytt fönster). 

Nu fyller vi hallen på tisdag och skapar en riktig publikfest. Samtidigt ger vi laget extra energi i den viktiga matchen mot serieledarna - och sponsrar klubben på samma gång! Win-win-win! 

Om gästande Strömsbro

Serieledarna Strömsbro har fått lite hack i skivan under senare tid och innan fredagens knappa seger över Avesta BK (4-2) så hade laget faktiskt tre raka förluster, något som inte hänt tidigare under säsongen. En tillfällig svacka bara eller är Strömsbro tillbaka i förlustspåret efter tisdagens drabbning mot FAIK?

Vi som har sympatier för hemmalaget hoppas förstås på det, att Fagersta AIK vinner matchen och att vi därmed befäster vår andraplats i ligan och dessutom knappar in på Strömsbros tills nyligen närmast ointagliga serieledning.


Mer inför Sponsormatchen 2019 kommer snart upp här på hemsidan!

Skribent: Hemsidan
Epost: Adressen Gömd

Fagersta AIK

Aspelinvägen Fagerliden

737 48 Fagersta

This is a mailto link

Kansli: 079 - 340 340 9

Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2018-2019:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: This is a mailto link