Bli Medlem i Fagersta AIK

Medlemsavgift* 200 kr
Medlemsavgift familj 400 kr
Stödmedlem** 100 kr

* För aktiva spelare så tillkommer spelaravgiften. Era avgifter samlas vanligtvis in av era huvudansvariga ledare som därefter sätter in lagets samlade avgifter på föreningens konto.

** Stödmedlemskap för 100 kr innebär att man är stolt medlem men inte har rösträtt vid årsmöte.

Vill du bli medlem?

Enklast är att fylla i formuläret här på hemsidan så sköter vi resten!

Alternativa sätt att bli medlem:

Bankgiro.

Betalning av medlemsavgift görs till Bankgiro 843-2403

Märk inbetalningen med "Medlemskap Personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) Förnamn Efternamn".

Swish.
Swish är ett annat smidigt betalsätt via mobiltelefonen. Swisha Er betalning till föreningens eget Swish-nummer: 123 504 60 40

OBS! För att kunna bli registrerad som medlem så måste det framgå vem som är avsändare på insättningen, med namn och personnummer på samtliga medlemmar som inbetalningen avser.

Har ni frågor så kontakta Fagersta AIK: This is a mailto link, 0223-101 33, eller sekreterare Mathias Erixon: This is a mailto link

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter