Hoppa till sidans innehåll

Nyheter FAIK


Den 11-15 september önskar vår samarbetspartner Intersport Avesta alla medlemmar i Fagersta AIK välkomna på exklusiva föreningsdagar. Som medlem får du 25% rabatt på nästan allt i butiken - och även på intersport.se.
 
Den sportsliga organisationen i Fagersta AIK stärks upp med två sportgrupper. Den ena med fokus på A-laget och den andra på Junior/Ungdom.
 
Ikväll kommer de hockeyallsvenska lagen AIK Hockey och Mora IK till Fagerliden för att mötas i ett sista genrep innan seriepremiären nästa vecka. Förköp biljetten via Tickster.se eller betala inträdet på plats. Varmt välkomna!
 
Talangfabriken Fagersta AIK levererar denna säsong sammanlagt hela tio spelare till Västmanlands två distriktslag i TV Pucken. Nu till helgen 6-8/9 spelas kvalspelet för killarna i Östersund och 20-22/9 reser tjejerna till Mariestad för att kvala.
 
Ikväll är det dags för säsongens allra första träningsmatch för A-laget och för motståndet står IFK Arboga. Head coach Sebastian Varjomaa berättade lite för hemsidan om tankarna inför helgens matcher.
 
Nyhet från A-lag

Lagbygget 19/20: Nik Unuk förstärker truppen

(2019-08-29 15:16)
Fagersta AIK förstärker A-lagstruppen med den 23-årige slovenske forwarden Nik Unuk. Den poängfarlige tidigare juniorlandslagsmannen anländer till Sverige och Fagersta redan i morgon fredag.
 
Ikväll är det dags för det heta försäsongsmötet mellan de båda stjärnspäckade SHL-lagen Brynäs IF och Örebro HK i Fagerlidens Ishall. Förköp biljetten via Tickster eller betala inträdet på plats!
 
Nyhet från A-lag

Lagbygget 19/20: Jeppe Andersson #5 förlänger!

(2019-08-23 19:00)
Vi fortsätter presentera spelare inför säsongsstarten. Ikväll kan vi meddela att den 28-årige trotjänaren, kulturbäraren och forwarden Jesper Andersson #5 förlänger sitt kontrakt med moderklubben. Han tar samtidigt över rollen som äldst i laget (!).
 
Nyhet från A-lag

Några ord med Lukas Löfstrand

(2019-08-23 16:03)
Lär känna A-lagets senaste nyförvärv Lukas Löfstrand. Hemsidan träffade på den nye backen efter onsdagskvällens fysträning och ställde några frågor. Läs intervjun här nedan.
 
Nyhet från A-lag

Lagbygget 19/20: Ung back ansluter från Halmstad

(2019-08-22 22:26)
Fagersta AIK kan idag presentera ännu ett nyförvärv från Halmstad Hammers juniorlag som förra säsongen slutade tvåa i J20 Elit Södra. Vi välkomnar den 19-årige backen Lukas Löfstrand (född -99) som inleder sin seniorkarriär i Hockeytvåan Västra.
 
De sista pusselbitarna i lagbygget har börjat falla på plats och vi kommer i dagarna att presentera flera namn till truppen. Först ut är 16-årige målvakten "Ludde" Johansson som förutom spel i J18 även kommer att tillhöra A-laget.
 
Alla medlemmar är välkomna till årets ordinarie föreningsstämma på Fagerliden. Mötet hålls i kafeterian den 5 september kl. 19:00.
 
HockeyEttan-laget Kallinge/Ronneby med lagkapten Andreas Nordfeldt i spetsen ställdes under onsdagskvällen mot länsrivalerna från Hockeyallsvenskan, Karlskrona HK där en annan FAIK:are vid namn Jesper Persson visade fin form och sedvanligt målsinne.
 
Nyhet från J18

FAIK J18: Klart med årets tränarduo

(2019-08-02 19:42)
Nu är det klart med den kommande säsongens tränarduo i J18. Vi kan stolt meddela att Per "Perra" Andersson fortsätter i båset och vid sin sida får han Mikael Adamsson som återvänder efter några säsonger i Smedjebacken HC.
 
Fagersta AIK har idag nåtts av det ledsamma beskedet att vår kära materialare och långvarige vän, Göran "Manuffen" Andersson, i morse har somnat in efter en tids sjukdom.
 
12345678910...>>

Gilla oss på Facebook:


Våra huvudpartners
2019-2020:
Bauer

Epiroc
Cronimet

Datile AB - Snabb IT-support
Coop Extra Fagersta
Systemair 

Grantek

Fagersta Motorforum
VB Energi

Ica Centrum

stainless

Fagersta Brukshotell

Fagersta Kommun 

Stöd Fagersta AIK

räknare
Antal besökare

Postadress:
Fagersta AIK - Ishockey
Aspelinvägen
73748 Fagersta

Kontakt:
Tel: 0793403409
E-post: info@fagerstaaik.se

Se all info